تحصیلات بین المللی

سوالات متداول و رایج اپلای – تحصیلات بین المللی (تحصیل در خارج از کشور)

در این بخشی توانید سوالات متداول اپلای و تحصیل در خارج از کشور را مشاهده نمائید. همچنین پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی را داشته باشید.

در این بخشی توانید سوالات متداول اپلای و تحصیل در خارج از کشور را مشاهده نمائید. همچنین پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی را داشته باشید. ما به سوالات متداول اپلای و تحصیل در خارج از کشور شما پاسخ می دهیم. با ما همراه باشید.

Table of Contents

سوالات متداول اپلای یا پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی بصورت فایل صوتی ضبط شده 

فایل صوتی فوق عبارتست از : سوالات یک دانشجوی لیسانس رشته روانشناسی که قصد ادامه تحصیل (اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی) با یا بدون بورسیه تحصیلی را داشته است. سوالات مهم وی را بشنوید و سپس پاسخ هایی در این راستا را در فایل های صوتی ذیل بیابید. 

فایل صوتی فوق عبارتست از : پاسخ دانشجوی لیسانس رشته روانشناسی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور داشته است. 

فایل صوتی فوق عبارتست از : در ادامه پاسخ به پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی به دانشجوی فوق الذکر و تعداد اپلیکیشن اپلای و پارامترهای مهم آن که دارا بودن رزومه صلاحیت محور یا رزومه بین المللی یکی از مهمترین آنهاست.

فایل صوتی فوق عبارتست از : پاسخ به سوالات متداول اپلای و تحصیلات بین المللی در زمینه نگارش رزومه صلاحیت محور و شناسایی و کسب صلاحیت ها و شایستگی های متناسب با قرن ۲۱

فایل صوتی فوق عبارتست از : مثالی از روند کسب صلاحیت و شایستگی، و اینکه برای شروع، کسب صلاحیت ها و مهارت های مورد نیاز بازار کار و مورد نیاز دانشگاه ها و موسسات آکادمیک بین المللی را اچگونه استارت بزنیم؟

فایل صوتی فوق عبارتست از : پاسخ به سوال دانشجویانی که با مواجه شدن با موقعیت های متنوع و متعدد در تحصیلات بین المللی و مهاجرت تحصیلی مواجه شده اند و قصد دارند که در تمامی آنها اپلای کنند. که بدین منظور توصیه شده است که قانون پارتو یا اصل ۸۰-۲۰ در اپلای را رعایت کنند. و دیگر توصیه های مهم دیگر که می توانید در صوت فوق و دو فایل صوتی ذیل نیز ادامه آنها را بشنوید. 

فایل صوتی فوق عبارتست از :پاسخ به سوالات متداول اپلای در زمینه چگونگی آماده سازی اپلیکیشن اپلای و نقش کاور لتر یا نامه های پوششی در اپلیکیشن اپلای برای دانشجویان ایرانی

فایل صوتی فوق عبارتست از : ادامه موضوع کلیدی و پر اهمیت انتخاب های متناسب در اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی با بورسیه و فاند تحصیلی

فایل صوتی فوق عبارتست از : ادامه موضوع کلیدی و پر اهمیت انتخاب های متناسب در اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی با بورسیه و فاند تحصیلی

فایل صوتی فوق عبارتست از : پاسخ به سوالات متداول اپلای در زمینه تعریف و توضیح مختصر گپ تحصیلی یا کاری” که دوره زندگی (آکادمیک یا حرفه ای)، هزینه های اقامت و دلایل عزیمت نیز اشاره ای می شود. 

فایل صوتی فوق عبارتست از : پاسخ به سوالات متداول اپلای در زمینه تاثیر سابقه کار در پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارج از کشور و هماهنگی آن با گپ تحصیلی یا کاری”

 

نقش و اهمیت اپلای پدیا در تحصیلات بین المللی برای دانشجویان ایرانی علاقمند به کار و تحصیل در خارج از کشور و در عرصه های بین المللی



سوالات متداول اپلای یا پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی بصورت متن 

آیا من واجد شرایط تحصیل در خارج از کشور هستم؟

برای شروع تحصیل در کشورهای خارجی به عنوان دانشجوی بین المللی، بسته به مقطع تحصیلی، طیف وسیعی از شرایط و الزامات ورودی وجود دارد که بایست از آنها مطلع باشید.

یکی از اولین شرایط جهت اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی، الزامات علمی برای دانشجویان می باشد (از جمله: مدارک تحصیلی معتبر مدارک معتبر بسندگی در مهارت های زبان انگلیسی)، که بسته به سطح تحصیلاتی متفاوت می باشد. به عنوان مثال، بعضی از دوره ها و برنامه های تحصیلات بین المللی نیاز به گذراندن یک دوره پایه قبل از پذیرش تحصیلی دارند. مثل پذیرش در رشته های پزشکی. هر دانشگاه یا کالج می توانند شرایط ورودیه و پذیرش تحصیلی متفاوت و منحصر به فرد خود را داشته باشند. بنابراین اطلاعات و ملزومات برنامه تحصیلی خود را در وب سایت خود کالج یا دانشگاه به دقت مورد مطالعه قرار دهید.

کسب اطلاعات بورسیه های تحصیلی در وبسایت دانشگاه

مشاوران ما اینجا هستند که راهنما و پشتیبان شما در مورد اخذ پذیرش تحصیلی در برترین کشورها و دانشگاه های خارجی (بین المللی) باشند. شما می توانید در بخش نظرات، سوالات متداول اپلای خود در پروسه تحصیلات بین المللی ایراد فرمائید.

پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی – سوالات متداول اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی

سوالات متداول اپلای، یا پرسش و پاسخ اپلای
پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی

هزینه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

هزینه های مربوط به تحصیل در دانشگاه یا کالج های خارج از کشور بسیار متفاوت است. که معمولا بستگی به ماهیت برنامه تحصیلی، طول اقامت شما، فاصله ای که مسافرت می کنید و شیوه زندگی دانشجویی در آنجا بستگی دارد.

توجه داشته باشید که برخی از ویزاهای دانشجویی نیاز به داشتن مقدار مشخصی از وجوه مشخصه و موجود در حساب بانکی دانشجو هنگام ورود به کشور مقصد دارد. مثلا کشور آلمان که برای صدور ویزاهای دانشجویی حدود ۸۵۰۰ یورو وجه نقد در حساب بلاک شده بنام دانشجو یا اسپانسر وی می خواهد. معمولا توصیه می شود قبل از انتخاب یک کشور برای پذیرش تحصیلی: به مرور و مطالعه وب سایت های مهاجرتی مرجع، برای کشوری که مایل به تحصیل در آن هستید اهتمام ورزید. یا با یکی از مشاوران ما صحبت کنید.

کسب درآمد حین تحصیل و مدت زمان محدود کار

بسیاری از دانشجویان در کنار تحصیلات خود، کارهای نیمه وقت (Part-time) حین تحصیل را انجام می دهند. تا هزینه های زندگی و اجتماعی خود را تامین کنند. با این حال، محدودیت هایی در ساعات مجاز به کار حین تحصیل وجود دارد (اغلب تا ۲۰ ساعت در هفته).

کار دانشجویی دستیاری (دستیار تحقیق)

کی؟ کچا؟ چگونه؟

 

در هنگام انتخاب رشته تحصیلی و بهترین مکان برای ادامه تحصیل در خارج، چه پارامترهایی را باید در نظر گرفت؟

    هنگام تصمیم گیری درباره رشته و حوزه تحصیلی و مقصد تحصیلات بین المللی باید مراجع اطلاعاتی مختلف را مورد مطالعه قرار داد. بهتر است از منافع، پتانسیل ها و اهداف آتی خود، شروع کنید.

    زمان زیادی برای تحقیق در خصوص دوره های آموزشی فوق برنامه، موضوعات و گزینه های موجود پیش رو؛ نظیر: دوره های کارآموزی یا کارهای عملی و آزمایشگاهی در تحصیلات بین المللی اختصاص دهید.

محل دانشگاه، رتبه بندی ها، میزان زمان مطالعه و هزینه های کل تحصیل و زندگی در آن کشور را ببینید.

سوالات مهم در ادامه تحصیل پزشکی در کانادا

 

سوالات متداول اپلای، یا پرسش و پاسخ اپلای
پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی

در مورد نوعی سبک زندگی که شما ترجیح می دهید فکر کنید. – آیا می خواهید در یک شهر جهانگرا یا یک شهر آرام زندگی کنید؟

    آیا ترجیح می دهید یک شهر را انتخاب کنید که دانشجویان دیگری از ملیت شما وجود دارد؟ آیا می خواهید نزدیک به ساحل، جنگل یا بیابان باشید؟ آیا می خواهید در محوطه دانشگاه زندگی کنید؟

    اگر مایلید پس از تحصیل به کار گماشته شوید و اقامت آن کشور را بگیرید؛ باید از سیاست های مهاجرت و شرایط ویزا در آن کشور مطلع شوید. و همچنین می دانید که این سیاست های دولتی می تواند در طول دوره تحصیل شما تغییر کند.

آیا تحصیل در خارج از کشور به من کمک می کند تا یک شغل خوب پیدا کنم؟

طبق بررسی سازمان های مطبوعاتی و آماری مستند، چشم اندازهای شغلی دانشجو به شدت از تجربه وی در تحصیلات بین المللی و زندگی اجتماعی در خارج از کشور سود خواهد برد. یک مطالعه اخیر که در بین بیش از ۴۵۰۰ دانشجوی خارجی در ایالات متحده؛ از طریق نظر سنجی کارفرمایان، انجام شده است، نشان می دهد که زمان استخدام، افرادی که در خارج از کشور خود تحصیل کرده اند، بسیار کوتاهتر است. و این افراد شانس قابل توجهی نسبت به دیگر رقیبان خود داشته اند. این تحقیق همچنین اذعان می کند که، تحصیلات بین المللی فرصتی است برای ایجاد ثروت از طریق:

  • کسب مهارت های جدید،
  • ارتباطات و تعاملات آکادمیک،
  • و مهارت های قوی زبان انگلیسی.

مطالعه بیشتر : “مزیت های تحصیل در خارج از کشور برای دانشجویان

           

آیا تمامی انواع تحصیلات بین المللی در کشور من پذیرفته خواهد شد؟

اگر این جنبه از تحصیلات بین المللی برایتان مهم است؛ باید دقت کنید که مدارک تحصیلی اخذ شده در خارج از کشور بسته به حوزه آموزشی می تواند مورد پذیرش سیستم آموزشی کشور شما قرار گیرد؛ و یا مورد تائید واقع نشود. برای مثال، هنگام انتخاب برنامه های آموزش پزشکی، و حوزه های مرتبط با آن در خارج از کشور؛ بایست دقت نمود که وزارتخانه و سازمان های مرتبط با بهداشت و سلامت در کشور شما، ان برنامه را تائید و تصدیق می کند.؟

سوالات متداول اپلای؛ پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی؛ تحصیل در خارج از کشور

سوالات متداول اپلای و پرسش و پاسخ رایج تحصیلات بین المللی (تحصیل در خارج از کشور)

اگر پدر و مادر من راضی به تحصیل در خارج از کشور نبودند چه؟

طبیعی است که خانواده دغدغه خاطرهای وسیعی از سفر فرزند خود به تنهایی به یک کشور جدید داشته باشند. اما امروزه در عصر تبادل اطلاعات، میلیون ها نفر از دانش آموزان این کار را کرده اند و رشد کرده اند، اما اگر این امر برای والدین پذیرفته نباشد چه؟

ما شما را تشویق می کنیم که والدین خود را در هر بحث یا ملاقات هایی که با اپلای پدیا دارید درگیر کنید. با اطمینان خاطر و اعتماد به نفسی که یک مشاور تحصیلی خبره دارد؛ و آمار و ارقام و اطلاعات تخصصی که در اختیار والدین قرار می دهد، اغلب والدین پس از بررسی فرصت ها، مزایا، رشد شخصیتی و علی الخصوص مزیت رقابتی برجسته در بازار کار آینده با داشتن تسلطی کامل به زبان بین المللی (انگلیسی) که با تحصیل در خارج از کشور نصیب فرزندانشان می شود، به این امر رضایت می دهند و با افتخار از فرزند خود حمایت و پشتیبانی می کنند. به والدین خود مطالعه مقاله “آمار و ارقام حقیقی از دستاوردها در تحصیلات بین المللی” را توصیه کنید ;-))

چنانچه نتوانم در خارج از کشور تحصیل کنم چه؟

خوشبختانه ورود موفقیت آمیز کامپیوتر و اینترنت در حوزه آموزش، و تحصیلات آکادمیک، انقلابی به پا کرده است. امروزه تحصیلات بین المللی در تمامی زمینه های تخصصی و در تمامی مقاطع از دوره های کوتاه مدت تا مدارک معتبر آکادمیک به صورت آنلاین و بر خط برای تمامی علاقمند مهیا است. اغلب تحصیلات بین المللی آنلاین مزایا و محاسن ویژه ای نسبت به تحصیلات بین المللی حضوری نیز دارد. که در مقاله های مرتبط در تحصیلات بین المللی آنلاین به آنها پرداخته شده است. برای آن دسته از متقاضیان علاقند به تحصیلات بین المللی حضوری نیز اغلب تعداد محدودی موقعیت فاند و بورسیه تحصیلی برای دانشجویان بین المللی وجود دارد. این میزان بسته به سطح تحصیلات و دانشگاه انتخابی در کشور مقصد متفاوت است. این واقعیت نیز وجود دارد که بورسیه تحصیلی رقابتی است. و شما نیاز به نشان دادن دستاوردهای علمی یا حرفه ای ویژه و استثنایی دارید. دولت ها و سازمان های دیگر نیز کمک هزینه تحصیلی و جوایز را برای کمک های مالی به دانشجویان بین المللی در خارج از کشور ارائه می کنند. مشاور شما در اپلای پدیا جزئیات بیشتری از بورسیه تحصیلی شما را در اختیار شما قرار می دهد.

انواع بورسیه های تحصیلی دولتی در خارج از کشور

آیا امکان همان زمان کار و تحصیل در خارج از کشور مهیا می باشد؟

کار آکادمیک؛ کار و شغل حین تحصیل و با ویزای تحصیلی تنها از نوع نیمه وقت مجاز است. و می توانید تحصیلات بین المللی و تجربه زندگی اجتماعی دانشجو را در خارج از کشور تکمیل کند. قبل از اینکه دانشجو هر کار با دستمزد را انجام دهد، باید مطمئن شود که ویزای تحصیلی اجازه آن را می دهد. فرصت های کار برای دانشجویان برای کار نیمه وقت در طول تحصیل آنها از کشور به کشور متفاوت است.

بسیاری از دانشگاه ها دارای یک مرکز شغلی ویژه برای دانشجویان هستند؛ که فرصت های شغلی را برای کمک به دانشجویان و ارتقای مهارت های ایشان را تبلیغ می کنند. خدمات حرفه ای (Careers) در وبسایت دانشگاه نیز می تواند یک منبع مفید برای کسب اطلاعات باشد.

پروسه اپلای یا درخواست و پذیرش تحصیلی چه مدت طول می کشد؟

توصیه می کنیم فرآیند درخواست پذیرش تحصیلی خود را حداقل نه ماه گاها تا یک سال قبل، آغاز کنید؛ تا زمان کافی برای بررسی و پردازش درخواست های شما مهیا باشد. و آمادگی کافی برای اخذ ویزا و شرایط خروج از کشور را داشته باشید.

به یاد داشته باشید که سال تحصیلی و تقویم آکادمیک، بسته به مقطع تحصیلی و کشور انتخابی در زمان های مختلف شروع می شود. برای مثال:

تقویم دانشگاهی مرسوم در استرالیا

نیم سال یا ترم اول: از اواخر فوریه / اوایل مارس (بهمن ماه) شروع می شود و تا اواخر ماه مه / اوایل ماه ژوئن (خرداد ماه) طول می کشد.

نیم سال یا ترم دوم: اواخر ژوئیه / اوایل ماه اوت (مرداد ماه) شروع می شود تا ماه نوامبر (آذر ماه) به طول می انجامد.

تقویم دانشگاهی مرسوم در نیوزلند

نیمه اول: از فوریه تا ژوئن

نیمه دوم: از جولای تا نوامبر

تقویم دانشگاهی مرسوم در انگلستان

ترم ۱: از سپتامبر تا دسامبر

ترم ۲: از ژانویه تا آوریل

ترم ۳: از آوریل تا ژوئن

تقویم دانشگاهی مرسوم در ایالات متحده آمریکا

ترم پاییز: از اوت تا دسامبر

ترم بهار: از ژانویه تا آوریل

ترم تابستان: از ماه مه تا اوت

تاریخ های بالا فقط در حد یک راهنمای کلی و عمومی هستند. شما باید همیشه از طریق دپارتمان یا دانشکده ی خود، تاریخ دقیق را چک کنید.

مقایسه نظام آموزشی آمریکا در مقابل سیستم آموزشی انگلیس

پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی- سوالات متداول اپلای

آیا من نیاز به یک مشاور تحصیلات بین المللی دارم؟

در حالی که شما می توانید مستقیما به یک کالج یا دانشگاه در خارج از کشور اپلای و درخواست پذیرش دهید؛ می توانید از تخصص یک مشاور زبده تحصیلات بین المللی برای برنامه ریزی مدون و هدایت برنامه تحصیلی خود بهره ببرید. این راهنمایی و مشاوره می تواند از طریق انتخاب دانشگاه یا کالج متناسب و آماده سازی بهترین اپلیکیشن اپلای باشد. استفاده از یک مشاور تحصیلی معتبر و قابل اطمینان،  می تواند به کاهش استرس در انتخاب یک دانشگاه در کشور دیگری، اپلای و آماده سازی برای داشتن تحصیلی کم دغدغه منجر شود.

 

انجمن اپلای پدیا و راهنمایی و مشاوره تحصیلات بین المللی

اکثر مشاوران ما در اپلای پدیا خود مشغول تحصیلات بین المللی هستند. و از چالش ها و آپشن های پیش روی یک دانش آموز یا دانشجو بین المللی مطلع و آگاه هستند. امروزه رشته ها و حوزه های آکادمیک به شدت تخصصی و منحصر به فرد شده اند. از طرفی پدیدار شدن بین رشته ای ها و چند رشته ای ها، گزینه های جدیدی را پیش روی دانشجویان قرار داده است. در اپلای پدیا در آغاز کار طیف گسترده ای از انتخاب ها به همراه مشاوره در راستای تبعات انتخاب هر یک از آنها، به دانشجویان ارائه می شود. سپس در آماده سازی اپلیکیشن اپلای برای هر انتخاب از دانشجویان حمایت و پشتیبانی می شود. بسیاری از دانشجویان در آماده سازی برای تست های زبانی و آمادگی آزمون های پزشکی نیز از خدمات و سرویس های ما بهرمند هستند.

اپلای پدیا کیست؟

اپلای پدیا یک رهرور امر آموزش و پرورش مدرن، تحصیلات عالی (Higher Education) و تحصیلات بین المللی است. ما به دانش آموزان و دانشجویان در راستای ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان کمک می کنیم. بعضی از همکاران ما این کار را برای مدت ۵۰ سال انجام می دهند. با ایجاد یک شبکه ارتباطی، هم اینک فرصت تحصیل در ۳۲ کشور جهان برای دانشجویان پارسی زبان مهیا است. مشاوران آموزش دیده ما، با شما کار می کنند تا برنامه تحصیلی خود را به یک پلت فرم برای موفقیت حرفه ای و رشد شخصی تبدیل کنید.

علت انتخاب اپلای پدیا توسط دانشجویان

زو، یعقوب، فرشته و کنی به ما می گویند که چگونه اپلای پدیا به آنها در دستیابی به اهداف تحصیلی و حرفه ای خود در اروپا و آمریکا کمک کرد. مشاهده نظر کاربران اپلای پدیا

آیا اپلای پدیا فقط لیستی از چند دانشگاه یا کالج را به دانشجویان ارائه می دهد؟

خیر. خدمات اپلای پدیا فراتر از توصیه ها و برنامه های تحصیلی است. اپلای پدیا می تواند در دستیابی خدمات ضروری در هنگام زندگی در خارج از کشور راهنما باشد. – بیمه درمانی، ارز خارجی، محل اقامت، ایجاد حساب بانکی و اخذ سیم کارت (تنها مشاوره-اقدام با خود دانشجو است.)

سازماندهی و جهت گیری های پیش از خروج که شامل موضوعاتی مانند: زندگی دانشجویی در کشور جدید، مشاوره در مورد سازگاری با فرهنگ و نحوه برخورد و کسب استقلال شخصیتی همه و همه بخشی از دغدغه های دانشجویان می باشد، و ما بدان آگاهیم.

هزینه خدمات و سرویس ها در اپلای پدیا چقدر است؟

خدمات ما برای دانشجویان نیمه بها است. دانشجویان می توانند در همکاری با اپلای پدیا یک پذیرش رایگان از دانشگاه های همکار با اپلای پدیا دریافت نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر، به صورت آنلاین یا فرم درخواست خود را تکمیل کنید.

آیا اپلای پدیا با دانشگاه های مشخصی همکاری دارد؟

ما در مجموعه اپلای پدیا تنها با دانشگاه ها و کالج هایی همکاری می کنیم که می دانیم از استاندارد های بالا در آموزش و تحصیلات بین المللی برخوردار هستند. این بر اساس بررسی های رسمی و علمی این موسسات و همچنین تجربه ما در کار با آنها و تجربه دانشجویان ما است.

این صفحه به روز رسانی می شود، جهت کسب اطلاعات بیشتر در فیسبوک با اپلای پدیا باشید.

در ادامه می توانید در بخش نظرات، سوالات و ابهامات خود در پروسه تحصیلات بین المللی ایراد فرمائید. با تشکر از همراهی شما/ پرسش و پاسخ تحصیلات بین المللی

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

23 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اناهید
اناهید
4 سال قبل

سلام خسته نباشید
من معدل ۱۴.۵ از دانشگاه مازندران دارم‌که دولتی است و معدل ۱۷.۳۰ از دانشگاه شهید بهشتی ریز نمراتم در دوزان لیسانس خیلی کم بوده و مشروطی دارم ۲ تا
ایا این مسئله باعث میشه که اگر من با مدرک فوق اقدام کنم نتونم اپلای کنم؟

Gol
Gol
3 سال قبل

با سلام
من ارشد شیمی هستم شاخه معدنی
به دلایلی در زمان تحصیلم مقاله علمی ندادم و…
الان بعد از چند سال با استادم صحبت کردم که واسه پذیرش دکترا اگه بخوام اقدام کنم نیاز به رزومه هم دارم ایشون گفتن میشه بیای اما توصیه نامه نمیدند میخوام بدونم اثری داره مقاله علمی بدم واسه پذیرش؟و توصیه نامه نداشته باشم

مریم
مریم
4 سال قبل

سلام لطفا به من کمک کنید برای آینده ام نیاز به کمک دارم و کسی اطرافم نیست که راهنماییم کنه
من میخوام رشته ی مهندسی شیمی رو بخونم،اگه دانشگاهی که میخوام درس بخ پونم دولتی باشه ولی جز دانشگاه های برتر نباشه شانس اپلای ندارم؟(دانشگاه چمران اهواز)
و سوال بعدیم اینه که اگر در دوره ی لیسانس معدل بالایی داشته باشم،میتونم برای کار به کشور های عربی مثل کویت و امارات برم؟کشور های عربی فارغ التحصیل های ایرانی از اون دانشگاهی که گفتم رو قبول میکنن؟ممنون میشم کمکم کنید

سونیا
سونیا
4 سال قبل

سلام ممنون بابت سایت بسیار خوبتون
من در حال حاضر دانشجوی ترم ۴ دکترای برق دانشگاه شیراز هستم اما دلم میخواد از نو دکترارو خارج از کشور بخونم. رزومه خوبی دارم با چند تا از اساتید خارج از کشور هم مکاتبه کردم و موافقت اولیه رو گرفتم. ایا برای اپلای باید حتما از دانشگاه شیراز انصراف بدم؟ امکان خوندن دو دکترا به صورت همزمان وجود نداره؟

ایدا
ایدا
4 سال قبل

سلام و خسته نباشید. من واس ایندم دو راه دارم. اولی اینکه:
کارشناسی روان شناسی از دانشگاه معتبر بگیرم که چهار سال طول میکشد.بعد از گرفتن مدرک کارشناسی، واس ارشد فیزیک برای دانشگاه روزانه اقدام کنم.بعد از قبولی در دانشگاه فیزیک روزانه، به المپیاد فیزیک هم شرکت کنم. بعد از طریق فیزیک بورسیه بگیرم البته با داشتن نمرات کامل و کسب رتبه ی خوب در المپیاد فیزیک.
دومین راه این هست که: بعد از گرفتن مدرک کارشناسی روانشناسی ، برای ارشد روان شناسی اقدام کنم و بعدش هم المپیاد روان شناسی اقدام کنم. بعدش هم با داشتن رتبه ی خوب در المپیادش و نمرات خوب بورسیه بگیرم. بعد از اخذ پذیرش در کشوری که برای روانشنایسی بورس گرفتم،در همان کشوز فیزیک هم بخونم
حال با توجه به اینکه میدونم تحصیل در مقاطع مختلف باعث میشه که احتمال بورسیه کم شود ،انوقت به نظر شما کدوم راه بهتر و راحت تر و سریع تر هست.به فیزیک خیئلیییییی علاقه دارم روان شناسی رو هم دوست دارم ولی با کدوم راه حل (راه حل اول یا دوم؟) و با کدوم رشته ( فیزیک یا روان شناسی؟) سریعتر میشه بورسیه گرفت؟؟
بسیاااااار ممنون میشوم از بابت پاسگوییتان.

ایدا
ایدا
4 سال قبل

فراوااان متشکر. خیلی واضح و کامل توضیح دادین.ممنون از شما و سایتتون .

ایدا
ایدا
4 سال قبل

دوباره ممنونم بابت زحماتتون.ولی من مجبورم امسال واس کنکور انسانی برای روان شناسی رو بخونم. تا حالا راه زیادی اومدم و خیلی زحمت کشیدم. نمیشه هم زحمات و هم خرج و زحمتی که خانوادم برام کشیدن رو به کنار بزارم. از راهنمایی کامل شما متشکرم ولی ایا احتمالش بازم کمه که اول روان شناسی رو بخونم بعد به ارشد فیزیک بگیرم و نهاااایت سعی رو بکنم واس بالا بردن نمرات دانشگاهی فیزیک و المپیادش؟ خب چهار سال وقت دارم که سواد فیزیک و روان شناسیم رو بالا ببرم. تا مقاله ها رو چه فیزیک چه روان شناسی رو ب نحو احسن ارائه بدم. اگه سوادم رو بالا ببرم شااااید شاید کتاب هم در مقطع رشته ام نشر کنم. حتی برای نشر کتاب از حالا تمرین رو شروع کردم چون کمی انشا نویسیم در دوران مدرسه ام خوب نبود /: ولی همه چیز به اراده ی ادم وابستس.در حال با این شرایط بازم احتمالش برای بورسیه کمه؟؟؟؟

احمد
احمد
3 سال قبل

سلام میخواستم بپرسم اگه دانشجوی دکتری باشی و سپس پذیرش بگیری از خارج از کشور به چه شکل هایی میتوان خروج کرد؟ کارت پایان خدمت هم دارم

ماهان
ماهان
3 سال قبل

سلام من دانش اموز علامه حلی ۱ تهران هستم در رشته ی تجربی و معدل ۳ سال راهنماییم ۲۰ بوده و الان سال اول دبیرستانم و ترم اولم رو باز با معدله ۲۰ گذروندم و به زبان اینگیلیسی هم تا حد خیلی خوبی مسلط هستم و دارم زبان روسی رو هم در کنار اینگیلیسی یاد میگیرم و در دوره راهنمایی خوارزمی ازمایشگاه تو منطقه رتبه اوردم و کلی کار های پژوهشی انجام دادم و امثال هم برای پژوهشی تو رشته نوروساینس دارم مقاله اماده میکنم و به جاهای خوبی هم رسیدیم و اینکه ایا امکان بورس شدن من تو کشور های دیگه واسه بعد از دوره دبیرستانم وجود داره و اگه بشه کدوم کشور ها و چه نوع بورسیه ای؟

علی
علی
3 سال قبل

سلام و عرض ادب
من دبیر و شاغل در آموزش پرورش هستم و مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه دولتی با معدل ۱۷ گذروندم میخواستم بدونم با شرایط بنده امکان اپلای وجود داره از لحاظ کاری شرایط من چطور میشه؟

هما
هما
3 سال قبل

سلام،
ابتدا که واقعا ازتون بابت این همه مطالب مفید ممنونم،
ازتون ممنون میشم اگر سوال من رو جواب بدید.
من اوایل که روند اپلای رو شروع کرده بودم، واقعا خیلی بکگراند و اطلاعات کمی داشتم، در این حد که ایمیلی خیلی خلاصه و جم‌و جور و آبکی به استادا میدادم و در همون ایمیل اول sop که واقعا برای تک به تک استادا وقت میذاشتم و اتچ میکردم. در حالیکه الان تازه به اهمیت ایمیل پی بردم و وقت زیادی م رو تلف کردم. و تازه متوجه شدم در مراحل بعد، sop رو باید بهش بها میدادم.
من تمام استادهای که اولویت و مورد علاقه من بودند رو ایمیل زدم و خوب جواب خاصی نگرفتم. الان می خوام دوباره به همان اساتید ایمیل بفرستم ولی با محتوایی متفاوت تر و سی وی پربار تر.
به نظرتون اون اساتید مشخصات و اسم من رو به خاطر دارند؟
آیا می توانم با همون ایمیل قبلی بزنم؟. یا بهتره یه ایمیل جدید بسازم و با اون از اول شروع کنم؟؟؟
و اینکه الان اواخر اکتبره، به نظرتون یه سال صب کنم و از دسامبر سال بعد شروع کنم؟؟؟؟ که از لحاظ زمانی بهتر باشه.

محمد
محمد
2 سال قبل

سلام . می خواستم من می خواستم برای تحصیل به آمریکا اقدام کنم. پدرم ۳۰ سال پیش سپاه سربازی خدمت کرده آیا برای ویزای تحصیلی من مشکلی پیش میاد؟

مرجان
مرجان
2 سال قبل

سلام و وقت به خیر
میخواستم بدونم اگر کسی از دانشگاه علمی کاربردی کارشناسی ناپیوسته گرفته باشه و بعدش برای ارشد ی دانشگاه دولتی قبول بشه می تونه اپلای کنه ؟

دکمه بازگشت به بالا
23
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x