مهندسی مکانیک و هوافضا

مبانی رشته مهندسی مکانیک

به  گزارش اداره آمار کارگری (BLS) ، بیش از یک سوم مهندسین مکانیک در ایالات متحده در سال ۲۰۱۲ بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته کار می کردند.

­مسیر آموزشی مهندسی

مبانی مهندسی مکانیک یک حوزه وسیع است. با وسعت تخصصی، که گاها می تواند دلهره آور نیز باشد. بصورت کلی حرفه های مهندسی مجموعه ای از انتخاب های حرفه ای بسته به تناسب توانایی های فردی را ارائه می دهند. ورود به حرفه ی مهندسی می تواند از طریق چندین مسیر آموزشی و تحصیلی انجام شود. در حالی که برنامه های تحصیلات عالی و گواهینامه ها می تواند قدرت کسب درآمد را افزایش دهد و منجر به پیشرفت شغلی شود. در این مقاله به مبانی رشته مهندسی مکانیک در یک نگاه کلی می پردازیم.

سوالات اساسی قبل از انتخاب رشته مهندسی

قبل از انتخاب حرفه مهندسی باید از خودتان بپرسید: به مبانی رشته مهندسی مکانیک مشرف اید؟  آیا به آموزش گسترده ی ریاضیات در کالج یا دانشگاه علاقمند هستید؟ برای ورود به حرفه مهندسی مکانیک، در تحصیلات بین المللی چه مقطع تحصیلی یا گواهینامه های تخصصی کافی است؟ آیا به مجوز یا صدور گواهینامه مخصوص برای خدمت در دولت کشور مقصد نیاز دارم؟ و غیره.

اداره آمار کارگری ایالات متحده (The Bureau of Labor Statistics (BLS)) علاوه بر مهندسان مکانیک فعلی ایالات، نیازمندی بازار کار به حدود ۱۱،۶۰۰ مهندس مکانیک را از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲ پیش بینی می کند.

ما قصد داریم که در مجموعه مقالاتی، راهنمایی مربوطه جهت انتخاب حرفه  و رشته مهندسی مکانیک را ارائه نمائیم. با مطالعه این مجموعه راهنما از وبسایت اپلای پدیا شما می توانید علاوه بر آشنایی با مبانی رشته مهندسی مکانیک، بهینه ترین مسیر آموزشی و تحصیلی را جهت تبدیل شدن به یک مهندس مکانیک حرفه ای را انتخاب نمائید. در ادامه با مبانی حرفه مهندسی مکانیک با ما همراه باشید.

مبانی مهندسی مکانیک در یک نگاه کلی:

رشته دانشگاهی مهندسی مکانیک نخست در طی انقلاب صنعتی در اروپا در قرن ۱۸ میلادی به عنوان شاخه ای سوا شناخته میشد. مبانی مهندسی مکانیک- این شاخه از دانش در طی هزاران سال توسعه پیدا کرده‌است. دانش مهندسی مکانیک در قرن نوزدهم میلادی در نتیجه ای از پیشرفت‌های فیزیک نشأت و شکل گرفت. این شاخه به‌طور پیوسته‌ای تکامل یافته تا پیشرفت‌های فناوری را به‌کار گیرد. امروزه مهندسان مکانیک به دنبال گسترش دانش در رشته‌هایی چون مواد مرکب، مکاترونیک و نانوتکنولوژی هستند. مهندسی مکانیک به میزان زیادی هم‌پوشانی‌هایی با مهندسی هوافضا، مهندسی خودرو، مهندسی مکاترونیک، مهندسی برق، مهندسی پزشکی (بیومکانیک)، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی متالورژی، مهندسی دریا، مهندسی راه آهن (ماشینهای ریلی)، مهندسی رباتیک، مهندسی صنایع، مهندسی معدن، مهندسی نفت و مهندسی هسته‌ای دارد.

مهندسان مکانیک و فعالیت های حرفه ای مختلف

در مبانی مهندسی مکانیک بصورت کلی، مهندسان مکانیک در تحقیق، طراحی، توسعه و آزمایش دستگاه های مکانیکی و حرارتی از جمله ابزار، موتور و ماشین آلات فعالند. بعضی از این ابزارها و دستگاه های رایج مکانیکی مربوط به بخش های پزشکی، انرژی و تولید اتوماتیک صنعتی می باشند. بسیاری از مهندسان مکانیک در تولید عمومی و تولید خودرو و یا برای شرکت های خدمات مهندسی کار می کنند. مهندسان مکانیک در پژوهش همچنین در تحقیق و توسعه آزمایشگاهی نیز خدمت می کنند. آنها معمولا روزهای کاری خود را در دفتر کاری فنی مهندسی صرف می کنند، گاهی اوقات از سایت های کاری نیز برای حل مشکلات با تجهیزات موجود بازدید می کنند.

مهندسی مکانیک، تحصیلات بین المللی،
مهندسی مکانیک در خودرو سازی

مهندسان مکانیک به سختی کار می کنند. و اغلب در طولانی مدت اقدام به خدمت رسانی می کنند. با توجه به  گزارش اداره آمار کارگری (BLS) ، بیش از یک سوم مهندسین مکانیک در ایالات متحده در سال ۲۰۱۲ بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته کار می کردند. این اداره همچنین عنوان نموده است که کاندیدایی که تحصیلات دانشگاهی خود را تا سطوح بالا ادامه می دهند؛ و به نوآوری های تکنولوژیکی روی می آورند، معمولا بهترین فرصت های شغلی را در زمینه های گوناگون مرتبط با مهندسی مکانیک را کسب می کنند. مطالعه بین رشته ای های مرتبط با مهندسی مکانیک نیز توصیه می شود.

مهندسی مکانیک در عمق

مهندسی مکانیک هر چیزی در ارتباط با مسائل و موارد نیرویی، انرژی یا حرکتی است را شامل می شود. از آنجایی که مهندسان مکانیک دائما در حال طراحی و اجرا می باشند؛ کار با انواع سیستم های مکانیکی در صنایع مختلف را فرا می گیرند. یک مهندس مکانیک که در صنعت هوافضا کار می کند؛ وی می تواند موتور جت بزرگ آینده را با انرژی های جدید طراحی کند. صنعت رباتیک مهندسان مکانیک را استخدام می کند که روبات هایی را بسازند که به نجات جان انسان ها کمک می کند. حتی صنعت سرگرمی و تفریح همچنین خواستار استعدادهای ناب مهندسان مکانیک است. چرا که پدید آورنده هیجان برای مردم هستند. به گفته انجمن مهندسان مکانیک آمریکا، مهندسان مشتاق می توانند در مورد هر صنعت، از جمله خودروسازی، بیوتکنولوژی، کامپیوتر، ساخت و ساز، انرژی، الکترونیک، رباتیک، هوا فضا و سرگرمی، ایفای نقش کنند.

مهندسی مکانیک، تحصیلات بین المللی،

امیدواریم که با مطالعه موارد فوق به پیش زمینه فکری و اندیشه ای از مهندسی مکانیک و شرایط کاری این حرفه به دست آورده باشید. با مطالعه مطلب و محتوای مرتبط با مهندسی مکانیک با عنوان “حقوق و دستمزد مهندسان مکانیک و چشم انداز شغلی” با مجله اپلای در اپلای پدیا همراه باشید. همچنین خوشحال خواهیم شد که نظراتتان را در گروه فیس بوک اپلای پدیا بگذارید. و مقالات ما را به اشتراک بگذارید.

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x