اتخاذ استراتژی های اپلای و پذیرش تحصیلی موفق، با هوش هیجانی بالا

استراتژی های اپلای و نقش هوش هیجانی در پذیرش تحصیلی با فاند و بورسیه تحصیلی نیازمند شناخت کلی در هر زمینه است. که در این مقاله به آنها پرداخته می شود.

نکات برگزیده مطلب
  • معرفی اولیه هوش عاطفی
  • قابلیت های مدیران با هوش هیجانی بالا
  • رابطه هوش هیجانی با موفقیت و کامیابی
  • تفاوت بهره هوشی و هوش هیجانی
  • آزمایش واقعی از ارزیابی موفقیت دانشجویان با هوش هیجانی متفاوت
  • پیشینه هوش هیجانی
  • اپلای و پذیرش موفق و رابطه آن با هوش هیجانی
  • استراتژی های اپلای با درک واقعی از هوش هیجانی
  • نحوه دانشجو گزینی دانشگاه های بین المللی
  • نقش اپلیکیشن اپلای در دانشجو گزینی دانشگاه های بین المللی
  • نقش هوش هیجانی در اماده کردن اپلیکیشن اپلای
  • انتخاب هایی منطقی در تحصیلات بین المللی
  • توسعه نمودار دنیل گلمن و تعیین برنامه ریزی برای اپلای
  • مدلسازی استراتژی های اپلای
  • ایده گرفتن جهت نگارش هدفنامه یا پروپزال
  • نتیجه گیری و انگیزه های شرکت در این دوره آموزشی

Table of Contents

مقدمه

در تعیین استراتژی های اپلای و نقش هوش هیجانی در پذیرش تحصیلی موفق سخن بسیار است. در بررسی های بعمل آمده و کنکاش در آمار و ارقام پذیرفته شدگان تحصیلات بین المللی علی الخصوص در دانشگاه های مطرح جهان، نشان داد که رابطه مستقیمی بین درصد موفقیت دانشجویان در اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های بین المللی و تقویت هوش هیجانی وجود داشته است. این مهم علی الخصوص برای آن دسته از متقاضیانی که در صدد پذیرش تحصیلی با فاند و بورسیه تحصیلی بوده اند، بیشتر نمود داشته است. چرا که آماده سازی اپلیکیشن اپلای در برنامه های بورسیه و فاند تحصیلی نیازمند علاقه و اشتیاق فراوان دانشجویان است. و نیازمند استراتژی های جداگانه در اپلای و اماده سازی اپلیکیشن اپلای بورسیه می باشد. استراتژی هایی که برگرفته از هوش هیجانی سرشار دانشجو است. در این مقاله به صورت جامع روند دانشجو گزینی، اپلیکیشن اپلای و نقش هوش هیجانی در آنها تشریح می شود. با ادامه مقاله ما را همراهی نمائید.

معرفی هوش عاطفی یا هوش احساسی یا هوش هیجانی به انگلیسی (EI, Emotional intelligence)

هوش هیجانی شامل شناختن و کنترل کردن عواطف و هیجان‌های درونی خود است. برای مثال، شخصی که  هوش هیجانی  بالایی دارد، سه مؤلفهٔ موجود در هیجان‌ها را به‌ گونه درخور و موفقی با یکدیگر می‌آمیزد. این سه بعد هیجانی به شرح ذیل هستند:

  •  مؤلفهٔ شناختی،
  • مؤلفهٔ فیزیولوژیکی
  •  و مؤلفهٔ رفتاری.

قابلیت های مدیران با هوش هیجانی بالا

 صاحبنظران در علم مدیریت جملگی بر این باورند که رهبران و مدیران بزرگ، با هوش‌های هیجانیِ بالاتر، قادرند برای هدایتِ سازمانِ تحت کنترل‌شان موفقیت چشمگیری داشته باشند. نتایج تحقیقات جدید برملا کرده است که کارکنانی که دارای روحیه مسئولیت پذیری کاری بالایی دارند، اما هوش هیجانی و اجتماعی‌ ضعیفی دارند، در مقایسه با دیگر کارکنان مشابه که قابلیت های بالایی در هوش هیجانی دارند، عملکرد پائین تر یا ضعیف‌تری دارند.

باز تعریف هوش هیجانی و رابطه آن با موفقیت و کامیابی

هوش هیجانی، اصطلاحِ فراگیری است که مجموعهٔ گسترده‌ای از مهارت‌ها، توانمندی ها و خصوصیات فردی را دربرگرفته است. و به‌ طور معمول به مجموعه ای از مهارت‌های درون فردی و بین فردی تعبیر می شود که فراتر از دایرهٔ مشخصی از دانش‌های پیشین، و توانمندی های آکادمیک تعبیر می شود. بسیاری از مردم، موفقیت آکادمیک را ملاک قرار می دهند. در صورتیکه شما در دوره آموزشی “کسب موفقیت با تقویت هوش هیجانی” با این واقعیت مواجهید که؛ موفقیت ورای دستاوردهای علمی-آکادمیک تعریف می شود. چون این دستاوردها تنها بهرهٔ هوشی و مهارت‌های فنی یا حرفه‌ای است. اما شاد زیستن و کامیابی درونی در چهارچوب هوش هیجانی، معنای جدیدی گرفته است که واجب است شما به آن چیره شوید.استراتژی های اپلای و نقش هوش هیجانی در پذیرش تحصیلی موفق در اینجا نمود پیدا می کند.

تفاوت بهره هوشی (IQ, Intelligence Quotient) و هوش هیجانی (EI, Emotional intelligence)

تفاوت بهره هوشی (IQ, Intelligence Quotient) و هوش هیجانی (EI, Emotional intelligence)

دو فرد را در نظر بگیرید؛ علی با بهره هوشی (IQ) متوسط اما هوش هیجانی بالا، امیر با بهره هوشی (IQ) بالا اما هوش هیجانی متوسط. دانیل گلمن معتقد است، هوش هیجانی بالا مشخص می‌کند که چرا علی موفق تر از حسن در مثال فوق است. امروزه، علوم شناختی، نروساینس و روانشناسی مشخص می کنند که بهرهٔ هوشی (IQ) به تنهایی نمی‌تواند سرنوشت متفاوتِ افرادی که فرصت‌ها، شرایط تحصیلی و چشم‌اندازهای مشابهی دارند را توضیح بدهد! در حقیقت IQ همان هوش عادی است که همه شما می‌شناسید. بهره هوشی  (IQ) بالا، شما را بر روی بهترین صندلی‌های دانشگاه جای می دهد. اما تفاوت اینجاست که این هوش هیجانی است که شما را در انتخاب “روابط درست” یاری می رساند. با هوش هیجانی بالا شما می توانید به اهداف و موقعیت‌های بهتری دست پیدا کنید. بیشترین موفقیت زمانی بدست خواهد آمد که فردی هر دو هوش را در خود تقویت کنید. جالب اینجاست که هوش هیجانی توسط تمرین ها و آموزش های صحیح به راحتی قابل ارتقا می باشد. به همین دلیل ما در اپلای پدیا که موفقیت دانشجویان را سر لوحه خویش قرار داده ایم، یکی از برترین دوره آموزشی در زمینه موفقیت و هوش هیجانی را برای شما انتخاب نموده ایم.

مثال و آزمایش واقعی از ارزیابی موفقیت دانشجویان دانشگاه هاروارد

در دهه ۱۹۴۰ نود و پنج دانشجوی دانشگاه هاروارد، تا سنین میان‌ سالی مورد بررسی قرار گرفتند. (لازم به ذکر است که در آن دوران دانشجویانی که در دانشگاه‌های شرق ایالات متحده اپلای کرده و پذیرش می گرفتند، را افرادی با بهره های هوش متنوع تر از امروز تشکیل می‌دادند.)

 چنین مشاهده شد که افرادی که بالاترین نمره‌های آکادمیک را کسب کردند، از نظر حقوق دریافتی، بهره‌ وری و موفقیت شغلی از هم دوره‌ای‌ها و هم کلاسی های ضعیف‌تر خود موفق تر نبودند. آنان حتی از نظر میزان رضایت در زندگی شخصی یا رضایت از روابط خانوادگی، دوستانه و عشقی نیز وضعیتی برتر را نداشتند!

پیشینه هوش هیجانی

با ظهور عصر اطلاعات و داده ها و درک ارزش‌مندی ارتباطات انسانها؛ همینطور بروز موقعیت‌های استراتژیک سازمانی، نظریه هوش هیجانی رشد چشم‌گیری یافته است. هوش هیجانی همچنین از مباحث پرطرفدار سازمانی شده‌است. هوش هیجانی، از آخرین مباحث تخصصی کارشناسان در خصوص درک تفاوتهای بین منطق و هیجان است. اصطلاح یا ترم هوش هیجانی نخستین بار توسط دو روان‌شناس به نام‌های جان مایر و پیتر سالووی در دهه ۱۹۹۰ مطرح شد. گلمن هوش هیجانی را قابلیت، استعداد، یا مهارت یا می داند که بطور عمیق همه توانایی‌ها و توانمندی های فردی را در حیطه ی خود دارد.

اپلای و پذیرش تحصیلی موفق و رابطه آن با هوش هیجانی

اکنون که با کلیات هوش هیجانی آشنا شدید؛ وقت آن است که از آن در برنامه ریزی تحصیلات بین المللی خود از آن بهره بگیرید. اخذ بورسیه و فاند تحصیلی از خواسته های حقیقی همه دانشجویان علاقمند به تحصیلات بین المللی  می باشد. اما کسب موفقیت در دریافت فاند و بورسیه تحصیلی لازمه و پیش نیازهایی دارد. ما در مجموعه مقالاتی به برخی از پارامترهای مهم در اخذ فاند و اسکالرشیپ های تحصیلی پرداخته ایم. پیشنهاد می شود که نیم نگاهی به برخی از این مقالات داشته باشید. نشانی از استراتژی های اپلای و نقش هوش هیجانی در پذیرش تحصیلی موفق با بورسیه در این مقالات یافت می شود. مثلا ۱۰ نکته مفید برای درخواست موثر بورسیه تحصیلی، قانون ۸۰-۲۰ در اپلای در موقعیت های فاند و بورسیه تحصیلی، چگونه برنامه های فاند و بورسیه تحصیلی کمتر رقابتی را شناسایی کنیم؟

هوش هیجانی و رابطه آن با موفقیت و کامیابی

استراتژی های اپلای با درک واقعی از هوش هیجانی

استراتژی های اپلای و نقش هوش هیجانی در پذیرش تحصیلی موفق: اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های بین المللی پروسه ای طولانی مدت دارد. دانشجویان بین المللی از کشورهای چین، عربستان و هند زمانی بین یک تا دو سال را به پروسه پذیرش تحصیلی خود اختصاص می دهند. ایشان پروسه اپلای را به گام های گوناگونی دسته بندی می کنند؛ و در هر مرحله، استراتژی و برنامه ریزی متناسب آن را در نظر می گیرند. بسته به سطح تحصیلی دانشجو، این گام ها و استراتژی ها می تواند تغییر نماید. اما آنچه که حائض اهمیت است، شناخت خود، احتیاجات، قابلیت ها و هدف گذاری آینده است. 

نحوه دانشجو گزینی دانشگاه های بین المللی

قبل از آغاز کلام و بررسی اینکه چگونه می توان با تقویت هوش هیجانی، استراتژی هایی موفق در پروسه اپلای داشت. و پذیرش تحصیلی یا کسب بورسیه تحصیلی موفقیت آمیزی داشته باشیم، بهتر است با نحوه انتخاب دانشجوی هدف در دانشگاه های بین المللی کمی آشنا شوید.

روش دانشجو گزینی کلی نگر در دانشگاه های ایالات متحده آمریکا

بر خلاف کشورهایی که یک آزمون کلی، مثل کنکور، تعیین کننده جایگاه دانشجویان در دانشگاه ها و رشته های آکادمیک مختلف است؛ دانشگاه های بین المللی اما اکثرا روند بخصوص خود را در تعیین دانشجوهای آینده خود دارند. برای مثال دانشگاه های ایالات متحده، روش دانشجو گزینی هولستیک (کلی نگری) را در دانشجو گزینی ملاک قرار می دهند. بعبارت دیگر، دانشگاه مورد نظر شما با کل واقعیت ها و حقیقت های وجودی شما سر و کار دارد.  در این سیستم شما یک شخصیت دارید. در مقابل شما دانشگاه یا کالج مورد نظرتان هم یک شخصیت دارد. شما نمی توانید در دانشگاهی وارد شوید مگر اینکه از لحاظ شخصیتی با شخصیت دانشگاه انتخابی کاملا متناسب باشید.

نقش اپلیکیشن اپلای در دانشجو گزینی دانشگاه های بین المللی

برای اینکه دانشگاه های بین المللی به این مهم نایل آیند که آیا این دانشجو که اپلای کرده است، متناسب دانشگاه آنها است؟ و سزاوار پذیرش تحصیلی از دانشگاه آنها می باشد؟ مدارکی را از کلیه دانشجوهای اپلای کننده درخواست می کنند. معمولا این مدارک بسته به سطح تحصیلی دانشجوها متفاوت است.

 به پارامترهای مورد نیاز برای یک دانش آموز دبیرستانی که می خواهد در یک برنامه تحصیلی لیسانس پذیرش بگیرد توجه نمائید.

  1. فرم اپلای
  2. مدارک ترجمه شده آکادمیک
  3. امتیاز تست های زبان
  4. معرفی نامه یا انگیزه نامه
  5. توصیه نامه معلم یا استادان
  6. فرم های مدرسه
  7. لیست فعالیت ها
  8. غیره (مصاحبه، پرتفولیو، تمکن مالی و غیره)

شما باید کلیه این مدارک خواسته شده را آماده کنید. و به صورت آنلاین در وبسایت ادمیشن (پذیرش) دانشگاه مورد نظرتان آپلود کنید. تا بررسی شود و نتیجه از طریق ایمیل به شما ارسال شود. به مجموعه ی این مدارک اپلیکیشن اپلای گفته می شود. در نحوه آماده سازی آنها تعیین استراتژی های اپلای و نقش هوش هیجانی در پذیرش تحصیلی موفق را فراموش نکنید.

تعریف اپلیکیشن اپلای- اپلای به معنی درخواست رسمی پذیرش/ جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرو اپلای و اپلیکیشن اپلای ویدئوی ذیل را تماشا کنید.

 

حال که به صورت کلی با دانشجو گزینی دانشگاه یا کالج های بین المللی نیز آشنا شدید، ادامه بحث تعیین استراتژی های موفق اپلای با تقویت هوش هیجانی را پی می گیریم.

استراتژی های اپلای با درک واقعی از هوش هیجانی

هوش هیجانی، تعریف موفقیت و کمک در تعیین استراتژی های اپلای

دوره آموزشی “کسب موفقیت با هوش هیجانی” ابتدا با تعریف موفقیت و آماده سازی ذهن دانشجویان برای معنای واقعی موفقیت، آغاز به آموزش می کند. موفقیت را تعریف کرده و چگونگی پیوند آن با شادی را توسعه می دهد. باید موفقیت را فراتر از معیارهای معمولی دانشگاهی و یا معیارهای مالی تعریف کنیم. این به شما کمک می کند که برنامه های تحصیلات بین المللی و دانشگاه هایی را انتخاب کنید که متناسب و درخور موفقیت تعریف شده توسط شخص شما، باشد.

اندیشه مثبت، کلام مثبت و رابطه آن با موفقیت و انعکاس آن در اپلیکیشن اپلای

در ادامه دوره آموزشی کسب موفقیت با تقویت هوش هیجانی، تمارین تجربی و عملی را می آموزید که طی آن شما قادر خواهید بود الگوی مثبت اندیشی را فرا بگیرید. الگویی منتخب از مجموعه ای از لغات و زبان منتج از یک شخصیت موفق. این مهم می تواند در نگارش صحیح و مدبرانه آکادمیک به کمک و یاری شما بیاید. همانگونه که در دوره آموزشی رزومه نویسی مدرن بیان شد، انتخاب افعال کنشی و کلمات قدرتمند منتج یک رزومه و نگارش یک نامه پوششی قوی می شود. پس سعی کنید این درس را به بهترین نحو فراگیرید. تا نتیجه آن را در اخذ پذیرش تحصیلات بین المللی خود مشاهده کنید. تفکر مثبت همچنین، از نا امیدی و یاس شما در پروسه طولانی مدت اپلای جلوگیری می کند.

سیم کشی دوباره مغز و انتخاب هایی منطقی در تحصیلات بین المللی

شاید شما نیز در فیلم تاثیر گذار راز دیده باشید که حس سپاسگذار بودن چه میزان در موفقیت و شاد زیستن آدمی تاثیر دارد. حس سپاسگذاری در سیم کشی دوباره مغز تاثیری شگرف دارد. حس سپاسگذار بودن این را می رساند که شما دانشجویی هستید که تمام جوانب و ملاحظات را در آماده سازی اپلیکیشن اپلای خود رعایت کرده اید.

سیم کشی دوباره مغز عملی فان و مهیج است، بخصوص زمانیکه با دیگر دانشجویان در فضای آنلاین به اشتراک می گذارید. دانشویان از تکرار مستمر فعالیت های سیم کشی مجدد مغز نتایج خارق العاده ای کسب کرده اند. بنابراین این فعالیت سرنوشت ساز را دست کم نگیرید. اجازه بدهید شخصیت واقعی و مثبت گرای آدمی در شما رشد کند و شما را به سمت و سوی موفقیت آمیخته با شادی سوق دهد.

توسعه نمودار دنیل گلمن و تعیین برنامه ریزی برای اپلای

خودآگاهی  –  خود مدیریتی

جامعه آگاهی  –  مدیریت روابط

توسعه نمودار دنیل گلمن و تعیین برنامه ریزی برای اپلای

در ادامه آموزش تقویت هوش هیجانی و کسب موفقیت؛ نمودار گلمن بررسی و به تفصیل تشریح می شود. خود آگاهی در تعیین هدف گذاری آینده بسیار اهمیت دارد. مدیریت خویشتن، در برنامه ریزی زمانی، اعتماد و پایبندی به آن جهت موفقیت نقش دارد. جامعه آگاهی شما را در تعیین انگیزه ها راهنمایی می کند. همان مهیج هایی که باعث شده که تفکر مثبت گرای تحصیلات بین المللی که همانا مفید بودن و کمک به اعتلای جامعه است، را در خود رشد دهید. مدیریت روابط در عصر اطلاعات و داده ها در مسیر موفقیت نقش اساسی را ایفا می کند. که پیشنهاد می کنیم حتما به آن تسلط یابید. چون این مهم تعیین کننده موفق بودن مهاجرت تحصیلی شما خواهد بود.

مدلسازی استراتژی های اپلای

استراتژی های اپلای و نقش هوش هیجانی در پذیرش تحصیلی موفق به زبان علمی: جهت برقراری ارتباط موفق در این درس مدل ساکسس (SUCCESS) معرفی می شود. این مدل بر اساس روش چیپ و دن هیث  (Chip and Dan Heath)  در کتابشان به نام ” Made to Stick” توسعه داده شده است. این مدل توصیه می کند که ارتباط گیری با پارامترهای ذیل همراه باشد.

  • ساده،
  • غیر منتظرانه،
  • موثق و معتبر
  •  منسجم،
  • هیجانی،
  • نقل بوسیله داستان

در دوره آموزشی کسب موفقیت با هوش هیجانی به این مدل، شبیه سازی اضافه می شود که ارتباط گیرنده را تحریک و تهییج به گفتن چیزی به شنوندگان می کند.

ایده گرفتن جهت نگارش هدفنامه یا پروپزال در پذیرش تحصیلات بین المللی

امروزه نگارش و الصاق یک هدفنامه (SOP, Statement of Purpose) یا یک پروپزال تحقیقاتی جزو لاینفک اپلیکیشن اپلای است. اهمیت و جایگاه والای یک بیانیه هدف در اپلیکیشن اپلای، بر هیچ دانشجویی پوشیده نیست. از طرفی بهترین مقاله بیانیه هدف مقاله ای است که به صورت داستان محور، ایده هایی نو و درخور توجه از ادامه تحصیل دانشجو در آن دانشگاه و در آن رشته آکادمیک را بیان می کند. (جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله “انگیزه نامه کارساز در کسب موقعیت های فاند و بورسیه تحصیلی” را مطالعه نمائید.) در ادامه دوره آموزشی هوش هیجانی، تکنیک های مختلفی تولید و معرفی می شود. که طی آن مغز ما به طور موثری ایده های شگفت انگیز ایجاد می کند. تکنیک های ایده سازی نظیر:

  • شبکه بندی مغز،
  • طوفان مغزی،
  •   ورودی رندوم
  • حذف اضافات، معرفی و تمرین می شوند.

نتیجه گیری

مشارکت در یک دوره آموزشی و گماشتن همت در اتمام آن، نیازمند انگیزه و تمایل است. دوره آموزشی “کسب موفقیت با تقویت هوش هیجانی” در آموزشگاه اپلای پدیا ارائه شده است. این دوره آموزشی توسط پروفسور مشتاک العطابی استاد مشهور و معروف دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تیلور مالزی ارائه می شود. دکتر العطابی همچنین سخنرانی های ویژه ای در تد (TED) داشته است. این دوره در ۱۳ لکچر (کلاس درس) ۱ تا ۱٫۵ ساعته ارائه می شود. زبان آموزش، انگلیسی سلیس و شیوا است. لهجه تلفظ لغات انگلیسی، امریکن بیس است. این دوره برای دانش آموزان دبیرستانی ارائه شده است. ویدئوهای دروس حتی زیرنویس انگلیسی هم ندارد. بنابراین این دوره برای افرادی مناسب است که تسلط نسبی به زبان شیرین انگلیسی را دارند. که پیش فرض ما این است که کلیه علاقمندان تحصیلات بین المللی این مهارت را دارند و یا در صدد کسب یا ارتقای آن هستند. چنانچه فکر می کنید که این دوره با زبان پارسی علاقمندان ویژه ای خواهد داشت، می توانید در تهیه زیر نویس پارسی یا دوبله آن با اپلای پدیا همکاری داشته باشید. به هر حال کمک به دیگران سرلوحه اپلای پدیا و علاقمندان اپلای پدیا می باشد. پس بیائید با هم به هم کمک کنیم.

انگیزه ها و محرک هایی که شما را به این دوره جذب میکند عبارتند از:

  • برگذاری به زبان شیرین و فصیح انگلیسی
  • برخوردار بودن از استانداردهای بین المللی
  • ارائه شده توسط سخنران تد (TED)
  • کمک و راهنمایی در برقراری ارتباط صحیح با افراد و جامعه
  • موفقیت بی چون و چرای مشارکت کنندگان، با اجرای دستورالعمل های آموزشی این دوره
  • سیم کشی دوباره مغز و اعتلای قدرت ذهن
  • بهره مندی از دستورالعمل های این دوره در آماده سازی اپلیکیشن اپلای
  • برنامه ریزی مدون و تعیین استراتژی های موفقیت در کسب پذیرش تحصیلی، فاند و بورسیه های تحصیلی
  • رایگان بودن در مقایسه با دوره های مشابه با هزینه های بالا
  • آنلاین بودن و امکان دسترسی از منزل یا محل کار
  • امکان بهره مندی از مباحث آموزشی این دوره در مدارس خصوصی و آکادمی ها

این دوره آموزشی حداکثر از تاریخ نیمه اکتبر ۲۰۲۰ در دسترس علاقمندان خواهد بود. برای شرکت در این دوره به وبسایت آموزشگاه اپلای پدیا مراجعه فرمائید. چنانچه محتویات این دوره آموزشی را مفید دیدید، آنرا به دوستان و آشنایانتان هدیه بدهید.

توجه توجه …

تمامی حقوق آثار علمی – ادبی این دوره آموزشی در انحصار دانشگاه تیلور مالزی محفوظ می باشد.

امیدوارم این پست مفید بوده باشد. و خوشحال خواهیم شد که نظراتتان را در فیس بوک اپلای پدیا مطرح نموده؛ و مقالات ما را به اشتراک بگذارید.

از طريق
آموزشگاه اپلای پدیا

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x