نماد سایت مجلۀ تحصیلات بین المللی اپلای پدیا برای دانشجویان ایرانی – ApplyPedia

راهنمای انتخاب یک برنامه کارشناسی ارشد تخصصی در خارج کشور

راهنمای ضروری برای انتخاب یک مدرک کارشناسی ارشد در خارج از کشور

مقدمه

تصمیم گیری برای انتخاب یک مدرک کارشناسی ارشد در خارج از کشور، تصمیمی حیاتی است. برخی معتقدند این انتخاب حتی می تواند زندگی دانشجو را تغییر دهد. و تحت الشعاع قرار دهد. اما چرا این گونه است؟ و اگر آنقدر سرنوشت ساز است، چگونه می توان بهترین انتخاب را انجام داد؟ در این مقاله (راهنمای انتخاب کارشناسی ارشد) چهار نکته ضروری برای انتخاب یک برنامه تخصصی کارشناسی ارشد در خارج کشور ارائه خواهد شد. بعد از مطالعه کامل این مقاله شما می توانید دریابید که آیا آماده گی لازم برای جهش موفق به سمت تحصیلات تکمیلی را دارید یا نه؟

۴ گام مهم قبل از انتخاب کارشناسی ارشد تخصصی در تحصیلات بین المللی

۱- درک صحیح از مدرک کارشناسی ارشد

گام اول برای انتخاب هر برنامه کارشناسی ارشد در خارج کشور، و به ویژه یک برنامه تخصصی کارشناسی ارشد، درک آنچه در درجه کارشناسی ارشد می گذرد، است. این مهم می تواند در نیل به بهترین انتخاب کمک کند. به طور خلاصه، این آموزش و پرورش است که مهارت های تخصصی را به وجود می آورد و دانشجو را به فردی حرفه ای و متخصص در یک زمینه تبدیل می کند. یک مدرک کارشناسی ارشد به شما اعتماد بنفس کامل را می دهد تا با اطمینان به تمرین حرفه ای و کار بپردازید. برنامه کارشناسی ارشد تخصصی در خارج کشور به شما اجازه می دهد تا حرفه ای از یک زیرمجموعه مهم از دانش را برگزیده و در آن حرفه ای شوید.

مثال ساده: شما می توانید برنامه کارشناسی ارشد بازاریابی را انتخاب کرده و به یک  بازاریاب با تخصص ارتقا و توسعه محصول، یا با تخصص قیمت گذاری و غیره تبدیل شوید. اما شما همچنین می توانید در برنامه کارشناسی ارشد در برند یا PR، که هر دو بخشی از ارتباطات بازاریابی هستند، شرکت کنید. بنابراین پس از فارغ التحصیلی شما می توانید به جای مقام بازاریاب، به عنوان یک مامور برند یا مدیر روابط عمومی فعالیت حرفه ای انجام دهید. یک حرفه ی باریک از مجموعه فنون و دانش در یک زمینه تحصیلی!

Female student sitting on the stack of books while looking for future by using binoculars

۲- بدانید که دقیقا چه می خواهید

در ادامه راهنمای انتخاب کارشناسی ارشد به این نکته می پردازیم که خواسته های خود را دقیقا بدانید. مهم است که بدانید که چه چیزی بیشتر از همه شما را به خود علاقه مند می کند. از آنجا که باید با خود صادق باشیم؛ – دانشجویان از طریق سرمایه گذاری در تحصیلات آکادمیک خود حرفه ای را انتخاب کرده که قرار است برای سال های زیادی در آن حرفه تمرین کرده و از طریق آموخته های خود به جامعه خدمت کنند. یک انتخاب بد، شما را در چشم انداز آینده شغلی و انجام کاری که عمیقا دوست دارید، ناامید و دلسرد می کنید. یک انتخاب خوب و متناسب با علایق و توانمندی های شخصی شما، لذت کار کردن و خدمت رسانی و بالتبع زندگی شاد تری را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

بسیاری از کارآفرینان و بیزینس من های موفق می گویند: موفقیت تنها زمانی که شما بر نقاط قوت خود متمرکز می شود، حاصل می شود. شاید این دقیقا همان چیزی است که باید انجام دهید. بدانید که در چه فیلدی خوب یا عالی هستید، تخصصی که آرزو داشته یا دارید که در دانشگاه تحصیل کنید، کدام است؟ تفکر کنید و تصور کنید که چه مهارت های جدیدی را می توانم به دست آورده و در آن ها به یک حرفه ای تبدیل شوم؟ این کار در لحظه و در یک زمان خاص، ممکن نیست. سعی کنید مدتی در این زمینه کار کنید. نقاط قوت و ضعف های حرفه ای خود را روشن نماید.

مطالعه بیشتر – مقایسه کارشناسی ارشد اروپایی و آمریکایی

مطالعه بیشتر – مزیتهای ادامه تحصیل ارشد در خارج از کشور

۳- واحدهای درسی و تخصصی کارشناسی ارشد را ببینید

مرحله ۳: دانشجوی موفق تحصیلات تکمیلی در خارج از کشور از ابتدا می داند که قرار است چه چیزی را مطالعه کند. ریلکس بودن در کلاس درس، فرمت برنامه های آموزشی، مکان آموزشی و زندگی – اینها همه عوامل بسیار مهمی برای انتخاب یک برنامه کارشناسی ارشد هستند. سعی کنید همه چیز را به طور دقیقی بررسی کنید. این به ویژه در انتخاب برنامه کارشناسی ارشد در خارج کشور بسیار مهم است، زیرا شما در تلاش برای کسب مهارت های بسیار خاص هستید. بدون شک می توان گفت که علاقه شما در آن فیلد تخصصی، می تواند شرایط نوآوری و خلاقیت در برخی از پایه های اساسی و گرایش های جاری در آن فیلد تخصصی انتخاب شده توسط شما را فراهم آورد. برای مثال کنجکاوی هایتان به شما این امکان را می دهد که در هنگام تحصیل برنامه درسی خود، راه های خلاقانه ای جهت حل چالش های پیش رو، کشف کنید. برنامه درسی دانشگاه انتخابی خود را بررسی کنید. تمامی جوانب مثبت و منفی آن، و با در نظر گرفتن دیگر عوامل تاثیر گذار دست به انتخاب فیلد تخصصی بزنید. مثلا، آیا این دپارتمان برنامه تخصص خاصی که مد نظر من است را ارائه می دهد؟ آیا دوره ها شامل کارآموزی عملی فشرده است؟ به این سوالات پاسخ دهید و همیشه مرحله ۱ و ۲ را به یاد داشته باشید. شما در تلاش برای تبدیل شدن به یک حرفه ای، در شاخه ای باریک از یک فن و دانش گسترده هستید که باید از کار خود لذت ببرید.

دانشجویانی که به طیف گسترده ای از فنون و دانش علاقمند هستند بیشتر در معرض نا امیدی شغلی قرار دارند. توصیه دوستانه ما به این طیف از دانشجویان این است که لیستی از عناوین مورد علاقه خود به ترتیب اولویت تهیه کرده و با شرکت در دوره های آنلاین ضمن بررسی پارامترهای تخصصی آن فیلد، مهارت های شنیداری خود را در یک کلاس درس انگلیسی زبان با شنیدن واژه های تخصصی محک بزنید. مشارکت در یک دوره آنلاین در هر یک از آن عناوین، شما را به انتخاب نهایی سوق می دهد.

۴- در مورد بودجه در دسترس خود واقع بین باشید

اکنون که شما تقریبا آماده تصمیم گیری نهایی هستید، باید با سخت ترین چالش که همانا روبرو شدن با مسائل مالی و پول است، روبرو شوید. آگاهی از محدودیت های مالی شما بسیار مهم است. عدم توانایی شما در پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در خلال   کارشناسی ارشد در خارج کشور، تمام تلاش های شما را در معرض خطر قرار می دهد. هزینه های تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در خارج کشور، فقط بخشی از این مشکل است. اقامت، غذا و حمل و نقل، همه روزه وجود دارند. و شما در طول مدت تحصیلات خود با آنها روبرو خواهید بود. بنابراین باید برای آنها آماده شوید. فکر نکنید که شما قادر به رفتن به کشور دیگری هستید و به سرعت کار و شغلی نیمه وقت را برای تامین تمام هزینه های ماهانه خود خواهید یافت. طبق تجربه و گزارشات رسیده از دانشجویان دیگر، این تقریبا غیرممکن است. باید بدانید که تا چه مقیاسی از هزینه ها را خود یا خوانواده شما تامین می کند. صرفه جویی، پس انداز مالی و حمایت خانواده در ماه های آغازین تحصیل در خارج کشور، اغلب امن ترین موارد است، که می توانید روی آنها حساب کنید. بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی در یک برنامه کارشناسی ارشد در خارج کشور نیز وجود دارد که قبل از عزیمت شما مقدار و شرایط اعطای آن را از دانشگاه دریافت خواهید نمود.

مقدار پولی را که قرار است در یک یا دو سال برنامه کارشناسی ارشد در خارج کشور صرف کنید را در نظر بگیرید و به این فکر کنید: آیا می توانم مشکلات مالی را برای رفتن به آن دانشگاه در آن شهر تامین کنم؟ اگر “بله”، سپس شما برای جهش به سمت برنامه کارشناسی ارشد در خارج کشور آماده هستید. اما اگر جواب شما «نه» باشد، سوال آخر را بپرسید: «با توجه به عدم توانایی مالی جهت پرداخت هزینه های تحصیل کارشناسی ارشد، آیا مایل و مصمم که برای مشارکت در یک تورنومنت رقابتی شدید که همانا اخذ فاند و بورسیه های تحصیلی است خود را نشان دهم؟»

“بله”

سپس مراحل ۳ و ۴ در این  راهنمای انتخاب کارشناسی ارشد را تکرار کنید، و به زودی به اندازه کافی جهت ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در خارج کشور آماده می شوید.

امیدوارم این پست مفید بوده باشد. همچنین خوشحال خواهیم شد که نظراتتان را در گروه فیس بوک اپلای پدیا بگذارید. و مقالات ما را به اشتراک بگذارید.

به خواندن ادامه دهید. با لمس یک لینک ذیل …

تحصیلات بین المللی در مقاطع مختلف تحصیلی – کالج تا فوق دکترا

دو پارامتر مهم در اخذ فاند و بورسیه های تحصیلی در خارج از کشور

 

خروج از نسخه موبایل