نماد سایت مجلۀ تحصیلات بین المللی اپلای پدیا برای دانشجویان ایرانی – ApplyPedia

۴ مهارت مهم در انجام دکترای مهندسی برق در خارج از کشور

دکتری مهندسی برق، تحصیلات بین المللی، اپلای پدیا

مقطع دکترای حرفه ای در تحصیلات بین المللی مهندسی برق:

در این پست به مهارت های ویژه و مورد نیاز جهت انجام دکترای مهندسی برق در خارج از کشور می پردازیم. با عنایت به اینکه بعضی از مهندسین گزینه اخذ تحصیلات تکمیلی یا مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا را انتخاب می کنند. مخصوصا اگر آنها بخواهند نظارت بر پروژه های خود را عهده دار شوند. یا تدریس در سطوح آکادمیک را مد نظر قرار داده اند. در هر حال، دانشجویان فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی برق و یا زمینه مرتبط؛ می توانند دوره دکترای تخصصی در مهندسی برق را دنبال کنند؛ که فرصت هایی را در سطوح بالای صنعت و اشتغال در تحقیقات علمی – آکادمیک یا تدریس را فراهم می کند.

مزایای تحصیل کارشناسی ارشد در خارج از کشور

دانشجویان دکترا زمان زیادی را صرف تکمیل یک پایان نامه تحقیقاتی می کنند. بسیاری از دانشجویان دکترا در حین تحصیل و تحقیق، به دانشجویان مقطع کارشناسی تدریس می کنند. که انجام دکترای مهندسی برق نیازمند مهارت ها و قابلیتهایی است که در ادامه بدانها می پردازیم.

در زمینه تحصیل مهندسی برق در ایالات متحده آمریکا بایست متذکر شد که؛ همه ساله آبت (ABET) فهرستی از دانشجویان منتخب برای برنامه های مهندسی برق در مقاطع مختلف تحصیلی را ارائه می دهد. دوره های دکترای تخصصی در زمینه مهندسی برق بسیار پیچیده تر و دشوارتر از دوره های کارشناسی و حتی کارشناسی ارشد مهندسی برق می باشد. و تسلط بر الکترونیک، ریاضیات، نرم افزار برق، تکنولوژی های مرتبط با فیلد کاری و نظریه برق از مهارت های الزامات است.

 

تحصیلات بین المللی و مهارت های الزامی دکترای مهندسی برق

دانشجویان دکترای مهندسی برق پس از فارغ التحصیلی، مهارت های ذیل را در سطح پیشرفته در کارهای عملی بکار می بندند.

الف) مهارت های استفاده کاربردی از دانش ریاضیات در حل مسائل مهندسی برق

دانشجویان مهندسی برق پس از دریافت دکترا، صدها ساعت آموزش ریاضی را گذرانده اند. به گونه ای که فارغ التحصیلان دکترای تخصصی مهندسی برق می توانند دانش ریاضیات آموخته خود را برای مدل سازی سیستم ها و فرآیند قبل از ساخت، در زمینه های گوناگون تخصصی و حرفه ای بکار بندند.

ب) مهارت های تحلیل و طراحی دستگاه های پیچیده الکتریکی، نرم افزار و سیستمها در مهندسی برق

دانشجویان دکترای مهندسی برق باید بدانند که چگونه اکثر دستگاه های الکتریکی کار می کنند؛ و اینکه چگونه بر اساس  نیاز کاربران، تغییر می کنند. این مهم نیازمند درکی صحیح از نرم افزار یا سخت افزار و اینکه چگونه این دو مولفه در تعامل هستند، می باشد.

بجا است اولین کتاب مدون و تفسیری چند وجهی، از نظریه سیستم های پیچیده به زبان پارسی را خدمت دوستداران سیستم های پیچیده معرفی نمایم. این کتاب به قلم استاد فرهیخته دانشگاه تهران، دکتر شروین وکیلی نگارش یافته است. با مطالعه این کتاب ایده های خلاقانه خود را برای ارائه پروپزال تحقیقاتی جهت پذیرش از برترین دپارتمان های مهندسی برق بهره ببرید. کافیست روی عبارت “کتاب سیستم های پیچیده، دکتر شروین وکیلی-دانشگاه تهران” کلیک کنید.

ج) مهارت های انجام آزمایشات متعدد جهت انجام دکترای مهندسی برق

برای تجزیه و تحلیل سیستم های کارآمد و ناکارآمد در منظوری خاص، دانشجویان دکترا باید پروسه ها و الکترونیک را مورد مطالعه و تحقیق قرار دهند. دانشجویان دکتری اغلب نظریه ها را برای سیستم های الکترونیکی جدید مورد آزمایشو بررسی موشکافانه قرار می دهند.

د) مهارت تعامل و ارتباطات در همکاری تیمی جهت انجام دکترای مهندسی برق

مهندسی برق یک زمینه پیچیده است و بسیاری از مردم سیستم های مهندسی برق را درک نمی کنند. با رشد و گسترش سیستم های الکتریکی، مهندسان باید بتوانند با دیگر صنایع و متخصصان کسب و کار ارتباط برقرار کنند. زیرا بازدهی بیشتر در گرو همکاری با متخصصان دیگر زمینه های علمی و فنی است. تا نهایتا بهبود و ارتقای سیستم های برقی حاصل شود.

 

بسته به زمینه و تخصص، پروژه های مهندسی می توانند شامل پروژه هایی مانند توسعه سیستم های مخابراتی، نورپردازی و سیم کشی و یا طراحی لوازم خانگی باشند.

 با وجود پدیدار شدن چند رشته ای ها و بین رشته ای ها در دهه های اخیر، پیشرفت تکنولوژیکی در زمینه مهندسی برق به سرعت در حال تغییر است. مهندسان برق باید در کنار روند فعلی آموزش حداقل از یکی از موارد نظیر اینترنت اشیا، ارزهای دیجیتال و کدنویسی های کوانتومی، سیستم های پیچیده و نیمه پیچیده نظیر بلاک چین، درونها (drone) و غیره اطلاعات داشته باشند. و این از مهارت های ضروری جهت انجام دکترای مهندسی برق در سطوح بین المللی محسوب می شود.

امیدوارم این پست مفید بوده باشد. و خوشحال خواهیم شد که نظراتتان را در فیس بوک اپلای پدیا یا لینکت این اپلای پدیا، مطرح نموده؛ و مقالات ما را به اشتراک بگذارید.

خروج از نسخه موبایل